Aktuelt

Lørdag den 7. oktober udgravede vi i samarbejde med Besættelsestidshistorisk Selskab en bunkeri Hanstholm. Bunkeren ligger på Pynten/Helshagevej i Hanstholm og rummede en 10,5 cm-kanon og mandskabet til den. Bunkeren er af type Regelbau Fl 243.

Vi valgte at udgrave netop denne bunker, fordi vi ikke tidligere har udgravet en bunker af denne type, og de forskellige typetegninger, som vi kender til, afviger en del fra hinanden.Udgravningen af mandskabsdelen af kanonstillingen den 7. oktober gav ingen spektakulære fund, men vi lærte alligevel en del nyt

Besættelsestidshistorisk Selskab vil i samarbejde med Bunkermuseum Hanstholm åbne en bunker lørdag d. 7. oktober på Pynten i Hanstholm

I efteråret 2015 gjorde museet et sjældent fund, da det i samarbejde med Besættelsestidshistorisk Selskab udgravede en bunker på marken øst for Hansted Kirke.

I påskeferien, 8. til 17. april, kører museumstoget hver dag kl. 10.00-15.30. God fornøjelse!

Museet er klar til at åbne 1. februar 2017

D.18 marts 2016 blev den nye interaktive udstilling FJENDE & NABO – Hanstholm besat indviet af bestyrelsesformand Arne Kaspersen og borgmester Lene Kjeldgaard Jensen.

Der var lidt over 100 mennesker til indvielsen og de tog godt imod forandringerne!

Lørdag d.19 marts blev der åbnet for publikum og udleveret flødeskumskager til de første 50 som en velkomst til flødeskumsfronten.

Nu glæder vi os til en hverdag med glade gæster på museet som forhåbentligvis tager imod den nye udstilling.

I påskeferien, 19. marts til 28. marts, kører museumstoget hver dag, kl. 10.00-15.30. God fornøjelse!   ...